Succesvol weekend bij CDI Exloo!

Wat een successen voor Britt en onze Texelse toppers afgelopen weekend bij CDI Exloo!
De eerste dag
De 6 jarige ruin Midknight Texel (v. Wynton) liep als een kleine professional door de baan en deed het erg goed. Hij werd 1e in de klasse Children en scoorde maar liefst 79.804%! Onze KWPN gekeurde hengst Jerenzo Texel (v Enzo Ferrari) was ook super fijn en werd de eerste dag 2e met 78.268%! Nur Fuer Dich Texel ging alweer beter dan het laatste concours en werd knap 5e bij de pony’s.
De tweede dag
Op de tweede dag behaalde Britt opnieuw met Midknight een 1e plek en met Jerenzo een 2e plek! Dit keer met 74.125% en 73.950%. Mid Knight Texel blinkt echt uit in zijn stabiliteit en scoort hoge punten met de eenvoudige galopwissels. Nur Fuer Dich deed er een schepje bovenop en werd zelfs 2e met een persoonlijk record van 69.7756%!
De laatste dag
Op de laatste dag was de individuele proef in de klasse Children. Voor Midknight Texel en Britt is dit nog een moeilijke proef omdat Midknight nog zo jong is. Gelukkig ging het al een stuk beter en zie je dat hij steeds sterker wordt, ze eindigden op de tweede plek. Nur Fuer Dicht liep echt goed, maar door een groot juryverschil eindigde ze op een 4e plek.
Al met al een zeer leerzaam, succesvol en top georganiseerd concours in Exloo!